Over ons

Home / Over ons

Trips In The Cloud (TITC) is ontstaan vanuit de klantbehoefte om tegen geringe kosten over een volwaardige en professionele ritregistratie te kunnen beschikken. De prijsdruk is groot waarbij klanten op zoek gaan naar de beste en goedkoopste oplossing. Deze combinatie is echter lastig te vinden. Goedkoop betekent ook vaak amateuristisch. Een handige computer wizard die even snel een systeem in elkaar heeft geknutseld waarmee GPS boxen te volgen zijn, maar zonder garantie dat het systeem volgend jaar nog bestaat. Of GPS boxen van inferieure kwaliteit die al na enkele weken kuren beginnen te vertonen en ermee stoppen.

Het bedrijf achter TITC beschikt over een heel team van technisch specialisten, een jarenlange ervaring met ritregistratie systemen en een technisch platform dat al jarenlang operationeel is en zich bewezen heeft in de praktijk. De “normale” dienstverlening die wij als bedrijf leveren kent echter ook een wat hoger kostenniveau. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Toch zijn we er met TITC in geslaagd om hetzelde kwaliteitsniveau te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Ons geheim: alles online.

Met TITC kunnen we de oplossing bieden waarbij kosten en kwaliteit optimaal in balans zijn. Achter de schermen profiteert u als klant nog steeds van de technische expertise en ervaring, maar door de dienstverlening heel gericht en online aan te bieden slagen wij erin prijstechnisch zeer concurrerend te zijn en toch een solide product te leveren.

We bieden u een goed en degelijk systeem voor ritregistratie zonder overbodige functies, franjes of maatwerk aanpassingen. U kunt als klant suggesties voor nieuwe functies aandragen, maar juist door ons platform te beperken tot de kernfuncties van ritregistratie slagen wij erin een goed product te bieden tegen lage prijzen. Zodra blijkt dat meer klanten van de gesuggereerde functies kunnen profiteren, dan zullen wij deze nieuw ontwikkelen en toevoegen aan de kern functies. De investeringen in productontwikkeling en het technisch beheer daarna komen zo direct ten goede aan alle klanten.

Eindresultaat voor u als klant is een goede, betrouwbare ritregistratie tegen een zeer concurrerende prijs en een goede online dienstverlening.

TITC heeft als visie om wereldwijd laagdrempelige ritregistratie aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Dit wordt bereikt door de verkoop en dienstverlening geheel online te laten verlopen. TITC biedt een plug & play GPS Cloud Connector zodat er geen installatie vereist is. U als klant koopt de GPS Cloud Connector online via onze webshop en u kunt vervolgens zelf het apparaat in uw auto stoppen en per direct uw ritten registreren.

Trips in the Cloud

Anthony van Hobokenstraat 7

3161 KR  Rhoon

The Netherlands

Tel. +31-10-3021232

Email support@nulltripsinthecloud.com

www.linkedin.com/company/tripsinthecloud

www.facebook.com/trips-in-the-cloud

De waardering van www.tripsinthecloud.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 17 reviews.